czy ktos zajmuje sie na powaznie pozycjonowaniem?
czy ktos zajmuje sie na powaznie pozycjonowaniem?
chcialem zapytac czy ktokolwiek zajmuje sie powaznie pozycjonowaniem, chociazby swojej strony prywatnej ?
pytam aby miec rozeznanie
pytam aby miec rozeznanie
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2005, 18:30:33 przez kruzyk, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm... a czy wiesz co to jest fresh site bonus ?
powiem tak - linki i lekkie pozycjonowanie Ci nie zaszkodzi (tzn pomoze) jak juz masz domene
przynajmniej powinienes dac sie googlowi zaindexowac i zdobywac juz po kilkka linkow dziennie z anchorem ktory cie interesuje... im wczesniej tym lepiej... tylko pamietaj - zaczynaj od malej ilosci linkow zeby google tego nie uznal za cos "nienaturalnego" i zebys nie wpadl do sandbox'a ...
powiem tak - linki i lekkie pozycjonowanie Ci nie zaszkodzi (tzn pomoze) jak juz masz domene
przynajmniej powinienes dac sie googlowi zaindexowac i zdobywac juz po kilkka linkow dziennie z anchorem ktory cie interesuje... im wczesniej tym lepiej... tylko pamietaj - zaczynaj od malej ilosci linkow zeby google tego nie uznal za cos "nienaturalnego" i zebys nie wpadl do sandbox'a ...
-
- Kontakt:
Ja pozycjonowałam swoje strony i większość ma dość dobre pozycje w google i na onecie. Teraz kombinuję z najnowszą stroną ale na razie mam do niej linki tylko w katalogach bo na net ją wrzuciłam niedawno.
www.fotografia-debowski.cba.pl - piêkne fotografie